Entwicklungsbanken. - Kohlhoff, H.
Banky na podporu rozvoja ekonomiky ako forma investičných bánk pre krajiny tretieho sveta. Formy spolupráce Svetovej banky s bankami pre rozvoj. Štandard bánk pre rozvoj v oblasti meny a investičného úveru. Špecifikum východoeurópskych štátov a vzťahy západnej a východnej Európy. Nedostatok kapitálu vo východnej Európe. Poľská banka pre rozvoj a jej úlohy.