Landesbank Berlin setzt Zeichen. - Moser, H.
Rýchly rozvoj úverového hospodárstva po zjednotení Nemecka v berlínskej Zemskej banke. Pripravenosť Zemskej banky na nové úlohy pri rozvoji regiónu. Vzťah filiálok a centra. Štruktúra zákazníkov a ich potreby. Prudké rozšírenie banky v r. 1991. Zvyšovanie kvalifikácie personálu. Vlastný kapitál banky.