Portfolio preference uncertainty and gains from policy coordination. - Masson, P.R
Všeobecná analýza koordinácie politiky s cieľom znížiť vplyv neurčitosti. V niektorých prípadoch zvýšená neurčitosť v oblasti preferencií portfolia spôsobuje, že koordinácia je užitočnejšia. Výhody koordinovanej monetárnej expanzie.