<The> intertemporal substitution effect of government purchases on the interest rate: empirical estimates for the Netherlands. - Haan, J.de
Účinok štátneho nákupu na dopyt a ponuku na príklade Holandska. Vplyv časových štátnych úspor na úrokovú mieru a príležitostného štátneho nákupu na zmeny nominálnej a reálnej úrokovej miery na príklade Holandska v r. 1900-1939: zdôvodnenie použitia tejto časovej vzorky.