gazdasági élénkülés esélyei. - Erdös, T.
Predpoklady oživenia hospodárstva v postkomunistických štátoch. Možnosti vnútorné i zahraničné. Zánik RVHP a jeho dôsledky. Mundellov model oživenia, jeho základné východiská. Inflácia, výroba, amortizácia a investície. Kolobeh privatizačných vĺn a ich šokový účinok. Import kapitálu, bankovníctvo, jeho znovupostavenie.