Burundi makes progress toward sustainable economic growth.
Zlepšenie hospodárskych a finančných výsledkov v Burundi po uplynutí prvého roku štvorročného programu štruktúrnej adaptácie financovaného z účelového fondu MMF (ESAF). Prehľad hospodárskeho vývoja Burundi od začiatku 80. rokov, rozbor hlavných cieľov a bodov hospodárskeho programu 1991-1994 a doterajších výsledkov.