G-7 leaders urge strong IMF - supported policies in states of former U.S.S.R.
Na záver 18. výročného hospodárskeho summitu G-7 v Mníchove v dňoch 6. - 8. júla 1992 vydali predstavitelia tejto skupiny výzvu na ukončenie prieťahov v realizácii opatrení na makroekonomickú stabilizáciu krajín bývalého ZSSR. Vyžaduje sa urýchlená výstavba trhovej ekonomiky vychádzajúca z privatizácie, pozemkovej reformy, podpory investícií a konkurencie a existencie sociálnej siete pre obyvateľstvo. Spolupráce MMF a Ruska.