Rakousko před vstupem do ES aneb Marie Terezie by se divila. - Klánová, E.
Základné informácie o rakúskom hospodárstve. Hlavné makroekonomické údaje, údaje o raste zahraničného obchodu s ČSFR a o zahraničných investíciách. Charakteristika činnosti Rakúskej hospodárskej komory - BWK. Rozbor vzťahu podnikateľ - štát v rakúskej ekonomike.