Seminar examines current state of Bolivia's economy. - Meehan, S.
Výsledky stabilizačného hospodárskeho programu Bolívie prednesené expertami a zástupcami MMF a štátov na seminári Ekonomického fóra v marci t. r. Vývoj bolívijskej ekonomiky od roku 1985. Ťažiská jednotlivých hospodárskych opatrení a výsledky, ktoré sa v nich dosiahli. Hyperinflácia bola znížená z 25 tisíc percent na 15 percent. Program ďalších opatrení, ktoré majú zavęšiť sanáciu ekonomiky.