Programové vyhlásenie vlády SR.
Štátoprávne postavenie Slovenska. Sociálne trhové hospodárstvo - základné východisko. Finančná politika. Hospodárska politika. Obchod a cestovný ruch. Doprava a spoje. Sociálna politika. Pôdohospodárstvo. Zdravotnícka starostlivosť. Školstvo, kultúra a informačná politika. Národnostná politika, vzťahy k cirkvám. Ochrana a bezpečnosť štátu. Organizácia štátu. Právo a štát.