szocialista gazdaság privatizálásának általános kérdései és a lengyel eset tanulságai. - Nuti, D.M
Základné dôvody pre všeobecnú privatizáciu v postkomunistických štátoch Európy. Charakteristické črty socialistických podnikov - štruktúra, organizácia, výroba a kapitál. Oživenie súkromného podnikania. Poľské hospodárstvo a jeho privatizácia. Klady a negatíva. Zákon o privatizácii v Poľsku, diskusia.