vállalatokat eladják, ugye? - Ábel, I.
Veľká privatizácia, ekonomické dôsledky predaja podnikov. Teoretické úvahy o efektívnosti predaja účastín. Prosperita podniku, zisk akcionárov. Súkromné a všeobecné záujmy. Synergia, diverzifikácia, rozšírenie trhu.