Czechoslovakia provides case study for economic transformation.
Výťah zo správy expertov MMF o priebehu hospodárskej reformy v ČSFR od jej začiatku v januári 1991, pre ktorú poskytol MMF čiastku 1,8 miliardy dolárov. Popis realizácie programu, ponaučenia z priebehu reformy a úlohy, ktoré stoja pred vládou. Menová politika, liberalizácia cien, zameniteľnosť a obchod, politika menového kurzu a správa rezerv, zadlženosť podnikov, politika úrokových mier a dôchodkov. Hospodárske výsledky.