Németország gazdasági integrációja. - Siebert, H.
Integrácia nemeckého hospodárstva po zjednotení znamená predovšetkým zladenie organizačných a inštitucionálnych aspektov riadenia hospodárstva, zavedenie jednotnej meny, valutových prepočtov, napokon prispôsobovanie sa ekonomickej reálnej sféry hlavne vo východnom Nemecku. Základné štatistické údaje o oboch nemeckých štátoch od r. 1988 do zjednotenia. Systém bankovníctva, stav kapitálu. Zamestnanosť a štruktúra vzdelania.