Razvitie i problemi na privatizacijata v Polša. - Hashi, I.
Analýza špecifických čęt poľského programu privatizácie. Poukázanie na zmenu pôvodného zámeru, podľa ktorého sa za najvýhodnejší považoval program privatizácie vo Veľkej Británii. Charakteristika základných rozdielov obidvoch programov i príčin týchto odlišností. Model privatizácie zodpovedajúci Zákonu o privatizácii v Poľsku. Problémy a výsledky realizácie.