Velká privatizace a její pravidla. - Klvačová, Eva
Absencia jednoduchých pravidiel pre schvaľovanie privatizačných projektov. Negatívne javy absencie pravidiel. Pokusy o riešenie absencie pravidiel. Nezákonné riešenia. Odstraňovanie zásadných rozporov. Nevyhnutnosť určenia deliacej čiary medzi veľkým a malým majetkom a preferencie transparentných metód privatizácie.