What has happend to planning? - Levy, J.M
Úvahy o postavení plánovania v súčasnosti. Plánovač ako súčasť administratívneho aparátu v rozvoji krajiny. Rozsah plánovania, plánovanie a politika a účasť občana na politickom živote. Postavenie plánovača pri prognózovaní hospodárskeho rozvoja. Problémy dosiahnutia jednotnej vízie budúcich trendov.