Průmyslová politika v Rakousku. - Kebrle, V.
Rakúsko ako jeden z najväčších príjemcov zahraničných kapitálových investícií v minulých desaťročiach, dobré výsledky a možnosť inšpirácie pre ČSFR. Rakúska priemyselná politika v 70. a 80. rokoch. Podobnosť podmienok medzi ČSFR a Rakúskom. Zahraničné investície v rakúskej ekonomike. Členenie priamych prostriedkov ekonomickej motivácie pre zahraničných investorov v Rakúsku.