Stosunki przemyslowe i Rada Spoleczno-Ekonomiczna w Holandii. - Oleksyn, T.
Trojstranný systém za účasti vlády, odborných organizácií a podnikateľov v Holandsku. Holandské priemyselné vzťahy. Štruktúra vlády v Holandsku. Základné štruktúry priemyselného "diamentu". Spoločensko-ekonomická rada - Social Economische Raad (SER) - jej zloženie a úlohy.