Do we really need a national infrastructure policy? - Netzer, D.
Skúmanie oprávnenosti realizovania štátnej politiky v oblasti infraštruktúry. Kapitálové zisky z infraštruktúry na celoštátnej a miestnej úrovni (diaľnice, doprava, kanalizácie, voda). Náklady a zisky z diaľníc na úrovni štátu a miestnej úrovni. Postavenie federálnej politiky v daňovej oblasti.