Vývoj cen v rafinerské výrobě po jejich liberalizaci. - Guoth, J.
Prehľad faktorov, ktoré ovplyvnili ceny produktov z ropy po liberalizácii cien. Regulačné pravidlá. Skutočný vývoj cien a vytváranie zvláštnych rezervných fondov. Pravidlá cenovej regulácie v roku 1992. Vývoj cien vybraných základných výrobkov, benzínu a motorovej nafty.