Market definition and assessing the competitive relationship between rail and truck transportation. - Buckley, P.
Vyvíjanie metódy na zostavenie definície trhu v štúdiách intermodálnej konkurencie. Aplikovanie metódy v dopravnom modeli, ktorý poskytuje ukazovatele možností výberu medzi cestnými a železničnými službami na prepravu ovocia a zeleniny. Definovanie dezagregovaného trhu na charakterizovanie možností nahradzovania jednotlivých záujmov.