On the simultaneity of innovations and market structure. - Pohlmeier, W.
Výskum determinantov inovačnej aktivity a trhovej štruktúry v globále simultánneho rámca. Modelovanie inovačných procesov v podmienkach faktorových cien a variácií trhovej štruktúry, ako je relatívny rozsah a objem podniku, rozsah trhu, pomer koncentrácie a pod.