Ursachenanalyse von marketingbedingten IST-SOLL-Deckungsbeitragsabweichungen. - Albers, Sönke
Možnosť plánovať funkcie reakcií odbytu v závislosti od marketingových nástrojov. Dekompozícia celkovej odchýlky podľa rôznych príčin a nástrojov. Náklady na uplatnenie jednotlivých marketingových nástrojov a úhrady na ich krytie. Získanie podrobných informácií o efektívnosti marketingových informácií. Realizácia marketingového plánovania a controllingu na báze funkcií reakcií odbytu.