Reguly pochodzenia towarów w wymianie z krajami Europejskiej Wspolnoty Gospodarczej. - Deniszczuk, M.
Od 1. marca 1992 platia medzi Poľskom a krajinami EHS Prechodné dohody, podľa ktorých sa znižujú clá a regulujú sa iné obmedzenia. Ciele týchto úprav sú vzájomné colné preferencie. Pravidlá o pôvode tovarov. Vzory formulárov potvrdení o doprave a smernice o ich vyplňovaní.