Sprzedaz w kraju. - Kolinska-Flakiewicz, D.
Výsledky výskumu. Zmeny hodnoty predaja celkom a na tuzemsku trhu. Faktory späté s poklesom alebo s rastom predaja. Reakcie na zníženie dopytu odberateľov na domácm trhu. Konkurencia na tuzemskom trhu. Organizácia štruktúry predaja. Účasť podnikov na obchodných podujatiach.