Devět typických triků nigerijských podvodníků. - Moroz, I.
Cieľom článku je upozorniť na najčastejšie sa vyskytujúce prípady podvodov pri obchodovaní s Nigériou, poukázať na sféry, v ktorých nigérijské zločinecké organizácie pôsobia. Ilegálne finančné transakcie. Pasce na zahraničných obchodníkov. Falošné pozývacie listy a letenky. Sfalšované ponuky projektov. Fingované štátne zákazky. Vynútené predčasné zásielky. Cesty s falošnými pasmi. Podvody so vzorkami. Sfalšované akreditívy. Návod, ako sa chrániť.