<La> Ronda de Uruguay: un hueso duro de roer. - Rocha, J.
Voľný obchod je narušovaný takými krajinami ako USA, Japonsko, Brazília a pod. Uruguayské kolo má zabezpečiť svetový spravodlivý rozvoj. Strata prvenstva USA v ekonomickej hegemónii. Plán nového Uruguayského kola na úspech v poľnohospodárstve, intelektuálnom vlastníctve, antidumpingovej politike a textile - podrobná analýza.