Ou en est la relation commerce extérieur - développement? - Rodrik, Dani
Charakteristika literatúry o probléme. Posledné reformy obchodnej politiky v niektorých rozvojových krajinách. Úverová schopnosť a model obchodnej reformy. Putá medzi obchodnou politikou a makroekonomickou nestabilitou. Obchodná reforma v nedokonalej konkurencii. Technická účinnosť. (The Journal of Economic Perspectives 1992, č.1).