Poradnik dla handlujacych z zagranica (5). - Simbierowicz, H.
Dokumentárny akreditív, akreditív odvolateľný, neodvolateľný, potvrdený a nepotvrdený, krytý a nekrytý a iné jeho formy. Príkaz banke na vystavenie akreditíva. Zdroj financovania. Platby cez otvorený účet. Bankový záručný list. Iné kontraktačné klauzuly.