World trade volume registers smallest gain since 1983, says GATT. - Rosen, G.R
Výťah z výročnej správy generálneho riaditeľa GATT, ktorá bola zverejnená 18. marca 1992. Minuloročný vzrast objemu svetového obchodu o 3 perc. Hodnota svetového obchodu narástla iba o 1,5 perc. po 13,5 perc. skoku v roku 1990. Rozbor výsledkov zahraničného obchodu v USA, ázijských štátoch a krajinách západnej a východnej Európy. Vývoj situácie v antidumpingových krokoch sledovaných na pôde GATT.