Eksport i jego oplacalnosc. - Sobota, J.
Výsledky výskumu. Otázky v ankete boli zamerané na vývoz. Miesto vývozu v podnikoch. Okolnosti určujúce zmeny vývozu. Rentabilita domácej, vyvážanej výroby. Faktory majúce vplyv na rentabilitu vývozu.