Euro D-Mark und ECU. - Kohlhoff, H.
Problémy konštituovania európskej menovej únie po Maastrichte. Otázka európskej centrálnej banky. Politická a ekonomická únia. Úloha európskej menovej jednotky ECU pri formovaní menovej únie. Možnosti riešenia menovej únie ponechaním národných mien a ich pretvorením na Euro DM a iné euromeny.