Škála možností spolupráce se Španělskem je veliká. - Beneš, V.
Atašé obchodného oddelenia a obchodný radca čs. veľvyslanectva v Španielsku informujú, ako si počínať pri nadväzovaní obchodných vzťahov so španielskymi partnermi, a ako sa vyhnúť možným ťažkostiam a rizikám. ČSFR ako atraktívny trh. Tradičné obchodné väzby. Ako spracovávať diverzifikovaný španielsky trh. Problematika zastupiteľských zmlúv a zmiešaných firiem.