Občanský zákoník. Úplné znění s výkladem a poznámkami. 1. - Jehlička, O.
Všeobecné ustanovenia: Občianskoprávne vzťahy a ich ochrana. Účastníci občianskoprávnych vzťahov. Zastúpenie. Právne úkony. Premlčanie. Vymedzenie niektorých pojmov. Vecné práva: Vlastnícke právo. Spoluvlastníctvo. Práva k cudzím veciam.