Business statistics curricula lack quality. - Levine, D.M
Výsledky štúdie založenej na rozsiahlom prieskume na vysokých školách ekonomického smeru v USA o primeranosti výuky štatistiky podnikania na týchto školách. Otázky dotazníka si všímali najmä zohľadnenie akosti a produktivity v predmete. Odpovede odhaľujú nedostatky v rozsahu a záväznosti osnov venovaných štatistickým nástrojom akosti.