Curing what ails U.S. health care. - Anderson, C.A
Výsledky štúdie z medzinárodného výskumu akosti Americkej základiny pre akosť za účasti firmy konzultantov Ernst and Young. Štúdia analyzuje stav a praktiky v zdravotníctve, automobilovom priemysle, počítačovej elektronike a bankovníctve Kanady, SRN, Japonska a USA. Popis postupu pri dotazníkovom prieskume o službách zdravotníctva s účasťou monitorovacích skupín zložených z expertov zdravotníctva v jednotlivých krajinách a oblastiach. Štyri hlavné zistenia z analýz.