Implementing TQM in a hospital. - Matherly, L.L
Popis postupu pri zavádzaní totálneho riadenia akosti v okresnej štátnej nezárobkovej nemocnici s 334 lôžkami. Vytvorenie koncepcie: školenie kádrov v metódach riadenia akosti s vypracovaním projektov riadenia akosti v konkrétnych oddeleniach, vytvorenie štruktúry systému. Súčasný stav v činnosti nemocnice a zhodnotenie výsledkov po 5 rokoch fungovania systému. Typické bariéry pri zavádzaní systému.