Quantitative quality descriptors for an open-heart program.
Programy starostlivosti o akosť v zdravotných službách si vyžadujú špecifickú koncepciu pre potreby srdcovej chirurgie. Základné princípy prístupu k tvorbe programov. Štandardizovaný systém o hlásení úmrtnosti. Riziková škála srdcovej chirurgie. Objektívna databáza o srdcovej chirurgii. Konzistentné štatistické metódy na rozbor oznamovaných údajov. Generácia manažérskych správ. Popis zvolených metód a postupov v zabezpečení týchto okruhov.