Vorausschau auf den Schweinemarkt. Auswertung der Schweinezählung von Anfang april 1992. - Böckenhoff, E.
Pokles stavu ošípaných v SRN k začiatku apríla 1992. Výraznejší pokles najmä vo východnom Nemecku. Rast počtu brezných ošípaných. Pokles spotreby bravčového mäsa o 2,9 perc. Výrobná cena zostane ešte vysoká, ale od jesene začne klesať.