Kam míří Přerovské strojírny. - Krutak, M.
Rozhovor s obchodným riaditeľom Přerovských strojíren o tom, ako si poradili so situáciou, do ktorej sa dostali po likvidácii PZO Pragoinvest. Tvorba siete obchodných zástupcov. Úspešná snaha udržať si kontakty so SNŠ napriek všeobecne zlým podmienkam spolupráce. Prehľad podnikateľských aktivít. Problémy spolupráce s Iránom. Spolupráca so záručnou a poisťovacou organizáciou EGAP.