Metody badan zakladu przemyslowego. - Zbichorski, Z.
Američan Ing. W. Kent o metódach výskumu podniku. Kedy používať organizačného poradcu? Pozvanie poradcu na organizáciu a riadenie. Úvodný rozhovor s organizačným poradcom. Rozhovor poradcu s členmi dozornej rady. Náklady na činnosť podniku za 2 roky.