Unternehmungsführung und Öffentlichkeitsarbeit. - Hahn, D.
Práca s verejnosťou ako úloha vedenia podniku. Úlohy oddelení pre prácu s verejnosťou v oblasti oboznamovania s cieľmi, stratégiou, programami, akciami podniku, ako aj získavanie informácií z verejnosti (názory, trendy správania sa). Organizácia práce s verejnosťou. Controlling a práca s verejnosťou. Koncept systematickej práce s verejnosťou a jej efektívnosť.