Telecommunication external economies, city size and optimal pricing for telecommunications. - Tofflemire, J.M
Použitie modelu mesta na skúmanie možného vplyvu telekomunikácií na mestá v urbanistickom systéme. Vzťahy zvyšovania zamestnanosti v sektore komunikačných služieb s veľkosťou miest. Spojenie vonkajších úspor vo vzťahu k zamestnanosti v mestách, telekomunikačnej sieti a celkovému počtu napojenia na telekomunikácie v mestách.