Techniczne i socjalne warunki dostepu do rynku transportowego EWG. - Burnewicz, J.
Vývoj trhu medzinárodnej dopravy. Trh EHS a RVHP. Regulácia konkurenčných podmienok v medzinárodnej doprave. Technické podmienky - v automobilovej a železničnej doprave. Technické normy pre ťažké nákladné autá. Autobusová a autokarová doprava. Európske sociálne normy v autodoprave.