Fear of flying? Economic analyses of airline safety. - Rose, N.L
Analýza bezpečnosti komerčného leteckého priemyslu USA. Otázky zvýšenia či poklesu bezpečnosti leteckej dopravy od doby deregulácie leteckého priemyslu - miera nehodovosti 1955-1990. Postih za letecké nehody. Reputácia leteckých spoločností a výrobcov lietadiel.