General equilibrium of a regional economy with a financial sektor. 1. An accounting framework with budget and balance sheet linkages. - Hughes, M.
Prezentovanie účtovného rámca, ktorý možno použiť ako bázu pre regionálny model všeobecnej rovnováhy, ktorý v sebe zahrnuje reálnu a finančnú činnosť. Popis kruhového toku z regionálnych príjmov do úverovej základne a späť, s identitou platobných bilancií. Zisťovanie skutočných trhových transakcií a zmien kapitálových zásob.