K operacím se směnkami. - Jelínek, Petr
Charakteristika zmenky a jej členenie podľa doby splatnosti. Zmenka ako cenný papier. Operácie so zmenkami, výpočet úroku. Prijatie zmenky. Odkúpenie zmenkovej poukážky peňažným ústavom. Účtovanie zmeniek. Príklady účtovania.