Les déchets industriels et leur traitement en France. - Pecqueur, M.
Objem a povaha odpadu. Jeho spracovanie. Prevencia: zníženie výroby odpadu. Jej zhodnotenie. Rekuperácia a recirkulácia (recykláž). Spoločné stredisko na spracovanie odpadu. Stredisko na technické uloženie odpadu. Obnova starej skládky priemyselného odpadu. Závery a perspektívy. (Conseil économique et social 12.2.1992).