Statistics in quality engineering. - Hare, L.B
Recenzia princípov a činností využívajúcich nástroj štatistiku v systémoch riadenia akosti tak, ako ich formulovali zakladatelia Americkej spoločnosti pre riadenie akosti (ASQC). Filozofia uplatnenia štatistických výsledkov pri plánovaní a hodnotení systémov akosti. Nedocenenie štatistických metód niektorými praktikmi v akosti.